Kawasaki Racing Bikes Finland

Racing pyörät => GTR 1400/GTR 1000 => Yleistä pyöristä => Aiheen aloitti: Motohtori - 11.08.11 - klo:08:10

Otsikko: Getori museotiellä Haminassa
Kirjoitti: Motohtori - 11.08.11 - klo:08:10
Tulipahan kokeiltua Haminan museotie-Miehikkälä-Hamina rundi getorilla. Suuremmasta massasta huolimatta(zetoriin verrattuna) melkein kivempi päästellä pystymmässä asennossa kurvitietä. Hyvin kääntyy vauhdikkaassakin ajossa syheröihin. Kone vääntää ihan kivasti, vaikka jossain testeissä valittavat ohutta alavääntöä. Toki selvä zetorimainen tehopiikki puuttuu, mutta eipä sitä 60km/h rajoituksen syheröllä jää paljon kaipaamaankaan. Enpä olisi uskonut miten hyvin getori sopii myös pikkutielle.
Muina havaintoina ekan viikon osalta on jämäkkä alusta, ei notku tai tutise. Toimivat hallintalaitteet ja mukava penkki. Etupleksi saa edelleen kritiikkiä. Se menee ensisijassa vaihtoon ja Puigin touring pleksi tulee tilalle. Lisäksi pitää huolissaan tarkistuttaa etujarrulevyt.
Kovemmassa jarutuksessa tulee selvästi tärinää käsille joka tod. näk.
tulee jarrulevyistä. Yksi uusi ominaisuus aiempiin peleihin verrattuna
on myös koneen hiljaisuus. Vakio tuubasta kuuluu pelkkää pihinää. Oikeastan vaihteeksi sekin tuntuu hauskalta. Zetoria en pahemmin enää kaipaa. Se oli asiallinen peli, jossa kaikki toimi. Kiva vetää isoa kovaa mutta mukavuus oli eriluokkaa ja kortti koko ajan vaarassa. Getori on selkeä touring peli jossa on kuitenkin sporttisuutta sopivasti. Tällä mennään nyt, toivottavasti yli puolivuotta mikä jäi zetorin saldoksi. 
Otsikko: Vs: Getori museotiellä Haminassa
Kirjoitti: Jussi - 29.04.12 - klo:16:43
sama reitti tuli juuri äsken ajettua ja kokemukset samanlaisia, hyvin kääntyy Museotien syheröihin. Kaikenpuolin muutenkin mukava pelli ajaa, vaikka kokemusta onkin vasta muutamalta viikolta ja n. tuhannelta kilometriltä.
Aikaisempana pyöränä oli pitkään palvellut customi Kawa joten vetailukohtaa ei vastaaviin muihin ole, mutta hyvältä ainakin toistaiseksi getori tuntuu.Tangon korotuspalat täytyy kyllä kokeeksi hommata. ajelu
Otsikko: Vs: Getori museotiellä Haminassa
Kirjoitti: jarska - 01.05.12 - klo:10:22
Tästä tulikin mieleen omia kokemuksia Getorista, voi kun olis paljon rahaa, ostasin kyllä uudelleen tourinkikäyttöön, tykkäsin kovasti pyörästä.
Ennenkaikkee just toi vakaus ja voima oli juuri soppelit tuohon pyörään, ei hötkyillyt suurissakaan nopeuksissa, ei edes sillon ku ajeltiin pullukan velipojan kanssa motaria. :mrgreen:

Mutkia oli myös naatinto päästellä, oikeanlaisilla renkailla muuttuu ajokäytös huomattavasti, ensiasennusrenkuloilla oli paljon kankeempi.
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020